Anul 1999 a reprezentat startul pentru VALDORIS COM SRL în competiția celor mai bune companii de birotică și după aproape 20 de ani se află în Top.

Compania VALDORIS COM SRL vă pune la dispoziție o gamă largă de produse de birotică/papetărie, consumabile, echipamente de birou, tipizate, materiale promoționale ne/personalizate, precum și produse și accesorii de curățenie.

Societate are în prezent peste 20 de angajați și este într-o continuă extindere și dezvoltare. Dispunem de propria rețea logistică de depozitare și distribuție, astfel putem să furnizăm clienților noștri nu numai produse de papetărie și birotică, ci și servicii integrate.

Societatea a construit peste ani parteneriate solide, oferind stabilitate, loialitate şi seriozitate. Cei aproape 20 de experiență ne recomandă să oferim soluții menite să crească eficiența partenerilor noștri prin:

  • Oferte personalizate în funcție de nevoile și specificul fiecăruia;
  • Modalități ușoare de a comanda (telefon, fax, email, reprezentant vânzări);
  • Transport gratuit la sediul clientului; Preluare, livrare și facturare comenzi pentru fiecare locație a unui client;
  • Gama diversificată de produse în stoc;
  • Consultanță - căutăm constant cele mai inovative soluții și cele mai noi produse pentru clienții noștri;
  • Eficacitate și seriozitate - de la selectarea riguroasă a produselor, la consultanţă, recomandări personalizate, livrarea promptă a comenzilor şi până la relaţia cu clienţii.

 

Unde ne găsiți? La sediul nostru din Brașov, str. Aurel Vlaicu 61, la telefon/fax 0268.42.42.11/ 0268.42.42.22 sau e-mail la office@valdoriscom.ro.